click here!

Tuesday, July 23, 2013

Students

Salam
Hai

Accomplish my day. Aku mula mengaja hari ni. First class tadi aku agak lost yang sampaikan blank habis. Tapi aku cover konon lah macam 'saya relax aje..' haha

Masa class first tadi aku ada ter'anoyed' dengan satu dua student yang aku fikir bapak poyo dan bodoh sombong kau. So itu satu.

Untuk class kedua i manage to handle them well. Excellent explaination and gorengs. Hope depa semua paham betoi lah.

The next class, class orang dah besau. Aku rasa kalau aku one of them sure aku happy berada di dalam. Diorang student yang bagus. Commited dengan study. Cuma aku harus polish untuk lebih knowledgeable. Oh.

Esok rabu, kmis, dan jumaat. Aku ada cita2 untuk buat slide dan beri pada mereka untuk mudahkan kerja explain aku. =/

Hope esok better dari hari ini.

2 comments:

Hati Kata Jujur said...

Good luck dear..

Anonymous said...

assapam.. minimum pointer utk apply ijazah sarjana muda hr ni brape sis??

click2

wink..wink2...

nice..