click here!

Friday, September 21, 2012

ada yg buat kite rs bagus

salam
hai



hari ini hari yang baik....semuanya yang baik2 berlaku hari ni kepada aku... just bcoz of aku jumpa kwn lame yg membesar bersama, and be apart of my life, aku berasa hari aku baik hari ni... yap itu perasan bila berada dikalangan kwn2 yg kita syg.... it makes u feel good..

hari ni dlm sejarah juge bila aku secara tidak sengsja terjoin perarakan protes tentang penghinaan islam.. sbb aku yg terkedek2 balik dr lunch, lalu dpn tabung haji utk ke bangunan opis tcinta... ye, aku tau, perarakan protes secara aman itu bagus, cuma nya bila terlalu crowded dgn bendera bulan hijau yg terlalu kepolitikan timbol rs keliru di minda aku.. sampai aku jd neves ya amat.. utk escape dr perarakan itu... yup something yg mcm fobia pulak.. mungkin sbb aku sorang n sekeliling semua lelaki kot...

apa sekali pun nitu pengalaman br.. everything happen for a reason kn.....:

love nonasananaaziz

Wednesday, September 12, 2012

;(

assalamualaikum
hai

hm. cannot think. ahai. i'm too paranoid. yups. baik tak payah sibuk-sibuk jadi tukang telek.... ok.. just enjoy to be me...;)


love nonasanjanaaziz

Tuesday, September 11, 2012

at least...

assalamualaikum
hai

feel good about myself. every day aku belajar dan memupuk untuk merasa bagus tentang diri aku. yes. kerana aku percaya satu perkara, untuk merasa gembira dan bahagia perkara pertama ialah memberi ruang kepada diri sendiri untuk merasai kebahagiaan dan peluang yang terdampar. ya. biarlah kalau peluang yang ada hanya sekecil kuman pun. ya itu perkara pertama.

dalam menempuh hari-hari aku. aku belajar. membuka hati. menerima sekeliling aku. kekurangan diri. kekurangan orang lain. dan positif tentang segala benda. dont be too paranoid sebab bukan semua orang asyik nak negatif tentang diri kita. yups. harus percaya tentang itu. itu yang kedua.

dan.. aku rasa happy. to be apart of HR team. yup. at least i've learn something that i really love to do. memahami segala dengan hati yang terbuka. yup sangat rasa berbangga, at least kalau aku bukan permanently bersama mereka, sekurang-kurangnya aku ada pengalaman manis yang akan terpahat terus kat hati aku. at least aku ada idea untuk aku kongsi bila aku dah berada di tempat lain.

hah. kelakar. apa yang aku observe tentang persekitaran HR. tak payah kot buat password segala bagai untuk pendrive. sebab you might kill yourself when you go into an interview. ahaha. macam ada duit lah pulak sehinggakan aku yang nak tolong bukak kan folder tak boleh. haha. just be as simple as can. confident. and try to be yourself. kot...

ha.. mengharap sesuatu yang lebih manis esok...

p/s: hati aku bunga2.. nah.


love nonasanjanaaziz

Thursday, September 6, 2012

rindu

salam
hai


malam ni aku rindu melaka. terkenang lak zaman-zaman mengukur melaka bersama kawan-kawan... hai lah... memory memang takkan di panggil memory kalau kita boleh ulang balik kan...;(



love nonasanjanaaziz

click2

wink..wink2...

nice..