click here!

Sunday, June 6, 2010

::SAYA TAK FIKIR::

ASSALAMUALAIKUM
HALO FRENS




Saye baru sahaja pulang dari kampung. mungkin saye penat. beri komitmen pada kenduri kendara. kenduri itu sangat memenat kan. bagaimana kah waktu saya berkahwin nanti. saye mulai berfikir. mungkin kalo rezeki saya murah, segalanya akan dipermudah kan. kan? amin~


saya tak la excited sangat berkenaan dia. mungkin juga lebih kepada kecewa dari excited. haha. kenapa? ya. saya tahu saya dah letak kan sesuatu pada tempat yang salah. tapi saya terima la. dan saya dah pun berhenti berharap. haha. nothing yang boleh membahagia kan hati saya saat ini melain kan kalau tiba-tiba dia tegur saya. pasti lah tidak mungkin ok. but i'm really happy coz dapat jumpa ramai cousin tadi.


seronok eh suasana kenduri nih. kejap-kejap dengar pakcik-pakcik gelak kuat-kuat "kahkahkah" haha... kelakar pun ada. kejap-kejap dengar kanak-kanak jerit-jerit. berlari ke sana ke mari. huh~ nice situation. tapi tak boleh amal kan selalu. nanti sakit jantung pula. haha. tengok sepupu sepapat yang sama-sama main buaian dekat kampung dulu, semua nya dah besar-besar. and of course la weh. aku pun dah 23 tahun okeh. 


saya tak tahu la. punya la saya takda mood. sampai kan saya rasa message dari nya tiada la berbahagia mana pun. kesian dia ya. malang kot dapat saya sebagai buah hati nya.......... banyak yang saya pelajari. saya rasa saya lain........................








p/s: saya mahu dia.




chiow

click2

wink..wink2...

nice..