click here!

Sunday, November 27, 2011

kehilangan

assalamualaikum
hai


nampak tak aku still tak start buat kerja. this is the disadvantage of internet/social networking/technology. take note ya adik-adik.;)










chiow

Wednesday, November 9, 2011

#wordless wednesday 11

assalamualaikum
hai



kegiatan yang macam indah kan?;)








chiow

Friday, November 4, 2011

life macam student

assalamualaikum
hai


hidup macam student. seronok. tapi aku dah mula sedar. tak mudah untuk berjaya. banyak rintangan dan dugaan yang aku harus lalui. bukan aku saja. tapi semua orang. kehidupan aku sekarang dah bermula. mula dengan menyentuh segala aspek. family, kawan-kawan, musuh, tanggungjawab, hati dan perasaan, dan segala. sukar aku senarai kan segalanya. 

dalam detik yang baru bermula ini aku sebenarnya lambat terkebelakangan. namun aku takkan mengalah. sebab walaupun aku adalah slow learner. aku yakin. aku adalah one of orang yang akan dapat rasa kejayaan. walaupun dalam masa yang panjang. ini bukan perasan atau pun apa.ini dinamakan semangat aku untuk terus kan hidup. is not easy to be me. aku tak pernah terfikir yang aku akan lalui hidup yang secomplicated ini. aku tak salah kan takdir. sebab aku tahu setiap yang berlaku memang ada sesuatu yang sangat baik di hadapan nya. cuma perlu kan masa sahaja.;)

last week sahaja aku dah tempoh macam-macam. life dengan study adalah life yang sangat manis. sebab kita takkan rasa perit nya kalau kita tak study. tapi obvious. kalau pun kita tak study. tetap ada dugaan lain dalam hidup ini. sebab dugaan orang itu berbeza-beza. cumanya yang aku harap kan agar semua nya baik-baik sahaja.

kalau pun berakhirnya minggu ini. tak bermakna segalanya kembali aman. aku ada tiga minggu di hadapan yang lebih kritikalnya dari yang sudah-sudah. may Allah bless me.!;)



chiow

click2

wink..wink2...

nice..