click here!

Tuesday, November 23, 2010

spm menggamit ku pulang semesta...;))

ASSALAMUALAIKUM
HALO FRENS


Hm.... aku tak pasti today ke first paper untuk spm or semalam lagi... but my anak saudara punya punya start today... so good luck for her... hm... may ALLah Bless U dear..... buat yang terbaik... kepada semua candidates juga... buat yang sehabis baik... jangan berputus asa okeh...baca lah doa banyak-banyak moga dipermudahkan...;))






spm memang sangat penting.. ini lah penentu masa depan before kita kerja atau nak sambung mana-mana pun.. teringat pulak zaman-zaman ambil spm dulu... huh... keluarga jauh.... al maklum la duduk di asrama kan... kat pahang pulak tuh... hm... tiba-tiba rasa macam nak homesick pulak bila kenang-kenang zaman lampau ni.. hahaha.. pastu subject tak la susah sebenarnya.. tapi memandang kan time tuh masih kanak-kanak dan tak berapa pandai untuk focus sangat so rasa macam sangat lah susah nak-nak subject yang macam fizik,kimia an add math... huwaaa-huwaaa.. menangis-menangis belajar....


so sebagai result nya tak lah gempak mana pun.... jadi terumbang-ambing lah hidup sementara... hahaha.... but now... mungkin ianya lebeh better dari yang sudah-sudah... ALLAH itu adil kan... mesti bagi hamba nya rasa yang terbaik jugak... so.. pokok nya usaha lah... berusaha... jangan lah kita malas berusaha....


menyebut tentang spm dan kenangan... buat aku rindu kepada anda semua EXTREMERS!!SEMESTARIAN.....!!! miss u all damn much!! huh~~;)) 


so sebagai konklusi nya.. saya di sini ingin merakam kan.... ucapan GOOD LUCK.. untuk calon spm... semoga anda semua berjaya dan dapat result-result yang gempak okeh....;))) chaiyok....






chiow

click2

wink..wink2...

nice..