click here!

Friday, September 6, 2013

Aku fai dan fereroroche

Salam
Hai

Demam. Konon tidor ingat boleh bangun dengan keadaan segar. Sekali rupanya macam getting worse pulak, lebih baik tak payah tidur. Kan..

Bangun2 tidur, aku wasep semua orang. Semua orang tak reply. Mana semua orang?! Huuu

Last2 aku wasep fai, kawan sepraktikal dulu, bukan main lama tak jumpa, nak dekat tujuh lapan sembilan bulan la jugak. Jap nak lap hingus, puiii.. ahahaha

Lepas tu apa lagi, bukak la gusip segala macam pasal tempat masa kitorang buat praktikal, and now baru aku tau banyak benda jugak aku missed lepas aku dah blah bulan 12 itu hari. Ingat semua dekat dengan aku! Ceit. The value now is, all the kakaks there still remember me and keep inviting me to visit them again and again, tapi malas la. Malas nak terserempak dengan wajah kawan yang agak puaka di sana, kadang2 aku terfikir, syaiton jenis apa yang merasuk aku itu hari sampai boleh terjebak berkawan dengan manusia sepuaka itu. Demmmmmm! Bad memory and history lah!

Hope semua aku akan lupa kan dan dia pun lupa kan. Tersalah kero la nyah.

Bila fai bukak cerita, aku macam nak kata, akak tauuu, tapi sebab sebenanya aku macam tak terkata gak bila dengar, aku diam kan aja. Demmm!

Hu... i miss u fai. Hope all the memory remain in your mind. Hope the friendship will remain forever, ingat tak zaman beli fereroroche untuk orang. Romantik kan kita? Wow sgt.!

#saiko#gedik#buku#dan#ruas

Wednesday, September 4, 2013

Tired

Salam
Hai

Rentetan dari peristiwa kakak yang mengandung tu dah start cuti, makanya aku ambil semula 2 class yang dia pinjam dari jadual aku. Makanya, jadual aku yang sebelom ni ada lopongnya, menjadi penoh kembali.

Hari ni merupakan class pertama aku bersama 2 class ber image corot di mata lecturer2 lain. Buat pertama kali bersama mereka, impression aku positif aja. They make me feel good actually. Mengajar budak bijak lebih susah dari budak yang kononnya corot. Buat apa budak bijak kalau tak pandai mengambil hati orang tua, i mean guru mereka yany lebih tua walau setakat 4 5 tahun. Oho.

Aku selalu cepat judge orang. Lebih baik aku diam dulu. Uhu, beginilah penatnya aku hari ini. Class sambung menyambong. Macam kilat. Oho. Semuga hari esok lebih baik dari hari ini.

May Allah bless me. Niat kena sentiasa suci.:)

click2

wink..wink2...

nice..