click here!

Wednesday, September 4, 2013

Tired

Salam
Hai

Rentetan dari peristiwa kakak yang mengandung tu dah start cuti, makanya aku ambil semula 2 class yang dia pinjam dari jadual aku. Makanya, jadual aku yang sebelom ni ada lopongnya, menjadi penoh kembali.

Hari ni merupakan class pertama aku bersama 2 class ber image corot di mata lecturer2 lain. Buat pertama kali bersama mereka, impression aku positif aja. They make me feel good actually. Mengajar budak bijak lebih susah dari budak yang kononnya corot. Buat apa budak bijak kalau tak pandai mengambil hati orang tua, i mean guru mereka yany lebih tua walau setakat 4 5 tahun. Oho.

Aku selalu cepat judge orang. Lebih baik aku diam dulu. Uhu, beginilah penatnya aku hari ini. Class sambung menyambong. Macam kilat. Oho. Semuga hari esok lebih baik dari hari ini.

May Allah bless me. Niat kena sentiasa suci.:)

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..