click here!

Sunday, October 7, 2012

membebel tak ke mana

salam
hai

Ini bukan hari yang panjang. sebab?? hari ni hari cuti. cuba kalau aku dekat ofis. terkedek-kedek lah jam kat dinding tu bergerak. sebelum aku pergi dan cepat kan jam ofis tu, lebih baik jam tu jangan cari pasal dengan aku. ;) 

thesis. still mcm tu. sampai kesudah. LR? ah. malas nak layan. bole?

ofis? so far.. biasa saja. takda yang menarik. dan mungkin kadang-kadang menolak. juga malas nak layan. yang aku tau ia dah nak masuk 10th week. ha.. kalau orang mengira waktu tu kau paham-paham saja lah the level of satisfaction dia. tapi siriusly. keadaannya sederhana saja. aku tak suka deal dengan perkara yang tak berhak. perasaan yang sama macam budak form 1 di asrama.

sekian.


click2

wink..wink2...

nice..