click here!

Thursday, January 24, 2013

Kek comot

Salam
Hai

Kek ini untuk dijual. Bapak murah aku jual. Harga sedara...

Tuesday, January 8, 2013

Aku penganggur

Salam
Hai

Secara official nya, aku kini seorang penganggur. Ini hari pertama aku jadi penganggur. Life seperti ini sungguh tak seronok. Lepas dah penat nyanyi lagu sudirman jap tadi. Semangat naik berkobar2. Aku kena cari kerja laju2! Yes!

Chiow

Friday, January 4, 2013

untonglah

salam
hai

masa berlalu pantas ya amat. sekarang dah 2013. dan macam tak disangka-sangka perkara yang begitu menjadi hantu dalam hidup hampir berakhir. yap. thesis. semalam aku dah viva. macam nak jatuh jantung aku mengenangkan viva. sekali aku pun tak sedar. tahu-tahu dah sampai slide terakhir. dan... no question. cuma adalah sikit yang kena edit for final report. sesimple itu. tak berbaloi. aku sendiri tak tahu apa aku buat depan dua panel semalam. yang pasti bukan tarian tiang;)

huh. hari ini aku akan finalize kan report untuk thesis aku. yaps.. harapan aku menggunung. untuk mendapat A or A-. kalau tak dapat, alamatnya aku takkan first class masa grad. please doa kan aku. tetiba rasa rindu kat alam belajar. 

kad matrik aku

dan 2013 really change me. new life, new future. ahah. ini bukan kerana untung sabut timbul timbul or untung batu tenggelam. ini adalah berkaitan dengan usaha dan keberanian. so.. aku just mendoakan yang baik-baik saja untuk diri aku. ada satu dua perkara yang aku harus heal, dan ada satu dua perkara yang aku harus grab.;) semoga aku lebih berani.


chiow

Tuesday, January 1, 2013

diary

salam
hai

aku memang suka menulis. dari kecil lagi. penulisan mudah yang aku paling suka nak tulis ialah diary. wahaha. gila hot stuff la diary mak jemah. tapi, dalam dua tiga tahun lepas aku ada simpan lagi diary-diary usang aku dari kecil. zaman-zaman yang nak tulis, hari ini kena marah. hari ini nampak dia. macam-macam. nama pun zaman kanak-kanak rebina.

dan biasanya diary haruslah disorok supaya tak dibaca oleh pihak musuk seperti Aus. nanti confirm dia bahan aku macam dah takda bahan lain lagi dalam dunia.;) kelakar. ending dia, semua diary-diary tu memang dah kena buang since bila aku baca aku rasa, hoit bapak tak matang aku masa kecik-kecik.

sampai besar pun. bila tulis blog dengan emosi kadang-kadang tak bertapis. dan, tak pernah mengharapkan sesiapa untuk terbaca atau pun apa. ayat mudah dia. aku menulis bukan untuk minta simpati. it really come from my heart. jelas.

viva

salam
hai


hati aku berdebar-debar. lain macam. ini petanda aku tengah lack of confident. aku akan jadi tak confident bila ada satu dua perkara macam takda dalam hidup aku. sebab aku kuat kerana orang sekeliling. dan bila orang sekeliling seakan kurang aku jadi macam lost kejap. boleh pinjamkan diri awak untuk saya sampai viva? ;)

ha.. kalau boleh begitu kan best. tapi aku rasa aku better. aku kuat. sebab aku hidup dengan diri aku. buat segalanya sendiri. yes.. parkinson aku datang. menjadi-jadi. sebab viva tinggal esok and lusa. tapi aku dah tanya. tak perlu nak takut sangat pun. yeah. dah siap slide aku.. nak tengok??

cantik tak?ekselen white kan?;)

so. wish me luck. bagi la aku pinjam semangat korang.. hanya untuk 30min.


chiow

dust

click2

wink..wink2...

nice..