click here!

Wednesday, June 24, 2015

Baru tiga hari

Salam
Hai

Aku tak tahu apa yang aku mahu fikirkan sekarang. Sebab itu ada perkataan culture shocked. Memang bukan mudah untuk ubah culture. It's takes time ofkos.

Aku nampak klcc. Lalu berkata.. "rindu nya pada tempat kerja lama. Baru tiga hari."

Monday, June 8, 2015

Perfum

Salam
Hai

Penat hari ini. Bercuti. Berkemas sakan bahagian atas rumah. Berpuasa. Haha. Percaya tak kalau nak dapat semangat baru kena rearrange susun atur dalam bilik, atau at least tukar cadar dan langsir. Just want to refresh our mood la kan. So i'm done utk session sebelum puasa. Nanti dekat2 raya kita buat lagi. 😅

Semalam malam, masa dok usha apa yang nak dimasukkan dalam tong sampah. Maksud aku barang2 dalam almari lah. Memang tabiat aku konon nak kumpul semua botol perfume. Tapi sejak serabut tengok dlm almari. Aku decide utk buang beberapa perkara sampah dalam almari. Tapi still ada beberapa botol perfume yang mahal aku pernah pakai. So aku simpan lah. Buat koleksi. Walaupun tinggal saki baki. Sambil aku pandang2 aku ambil botol bulat perfume britney purple yg memang paling aku suka. Sembur sikit. And i miss my past.. huh. Setiap bau perfume memang membawa memory. Hah.. memory dgn botol britney adalah memory masa mula2 bekerja di kptm. And now i have to move to another place. Uwa... rindu nya. 😂😂

Aha. Apa2 pun aku selalu berdoa semuga apa yang mendatang dalam hidup adalah perkara baik. Dan semuga semua yang dipilih ini adalah pilihan yang terbaik. May Allah ease everything. 😊

click2

wink..wink2...

nice..