click here!

Tuesday, March 4, 2014

Hutang

Salam
Hai

Banyak sangat aku hutang tentang kerja aku lately. Dan begitu lah banyak tanggungjawab aku yang aku lepaskan macam itu saja. Tak macam orang lain yang multitasking segala. Kalau satu, satu je la kerja aku.

Untuk bulan ini saja, aku hutang soalan exam 2 paper. Dengan slybus yang tak pernah siap tu lagi, whr, wtr, failing iso, assignment students, marking paper. Apa kejadah nya yang aku buat semua tak siap ni hoi. Menyampah kat diri sendiri. I should have my 'to do' back. At least harus ada target untuk siap kan apa dalam sehari. Horer.

Itu reason kenapa aku begini. Tak reti bahagi2 kan masa. Hmm.

Aku harus bangun dan mula kan nya semula!

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..