click here!

Tuesday, August 20, 2013

Ohoi

Salam
Hai

Dah lama bebenau aku tak tulis dekat sini. Kenapa? Takda cerita menarik pun.

Huu. Aku sedang golek2 berehat di malam hari. Pekerjaan sekarang belum menekan aku lagi setakat ini. Aku masih berada dalam comfort zone. Setiap hari aku masuk kerja pukul 8. Aku tak tahu kenapa, kalau kelas lewat pun aku mcm over masuk kul 8. Jadi nya kalau kelas habis lewat memang dekat 11 12 jam jugak aku berkerja sehari. Tapi tak stress. Hidup macam sekarang so far memang relax gila. Cuma dalam seminggu dua lagi, dah masuk phase untuk di observe. Gila kau tak nebes kalau kene observe. Dari sekarang pon dah rasa nehbes dia.

Aku memilih untuk jadi lecturer yang sangat sempoi gila habis. Malas nak bising2. Cumanya kalau tak tahan sangat aku memang lepas kaw2 depan muka student. Tapi lepas tu aku aku ok balik spoting macam biasa. Saiko kan lecturer camni.? Tapi sebenarnya student lagi saiko.

Aku ada 2 orang student yang bermasalah. Pendek kata kerja dorg membongak je setiap masa. Menyesal pulak aku approve dorg masuk kelas aku. Aku dah drop kot nama diorang hari tu. Sumpah menyesal. Ha.. lantak kau lah. Kalau dah tak boleh dibantu sangat kau pandai2 lah nak hidop. Aku harap mereka berubah. Baru je text diorg tanya pasal take home kuiz yg aku bg dari mggu lepas. Tak submit2 lg. Tiba2 rs nak marah.=/

Ok xde mood lak dah nak tulis. Oh how to handle problematic student yang superduper macam ini!

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..