click here!

Thursday, April 5, 2018

bucu

salam
hi

lama nya lah aku tak tulis apa2 di blog. tah la 3 bulan yang sangat pack sampai nk fikir tentang diri sendiri pun tak sempat. mood aku kurang bagus hari ini. entah la.. breakdown lagi. kali ni lebih teruk dari yang sudah2.

usia aisyah dah akan masuk 3 bulan next week. usia cuti aku juga sudah masuk 3 bulan. rindu betul aku dengan pekerjaan aku. rindu dengan semua yang telah pergi. 😂 dis week usia perkahwinan genap 1 tahun. dan pada 1 tahun ini dugaan kehidupan aku juga sama naik hebatnya. aku sorang2 yang menahan rasa apa yang rasa tentang loser nya diri aku. ingat lepas dah setel semua impian masalah akan selesai tetapi makin tinggi pula level dugaan dia.

aku duduk buaikan anak. pandang muka dia dalam2. hikmah dia banyak pun sebenarnya. tapi aku ambil masa untuk adapt dan aku perlu seseorang untuk beri aku kekuatan. tapi buat masa ini aku diri aku yang duduk menguatkan diri. entah sampai bila aku mampu bertahan.

menangis di tepi bucu.😢

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..