click here!

Thursday, March 1, 2018

paranoid kepada perempuan lain

salam
hai

pernah lah dulu. aku rasa putus cinta. waktu tu acah2 perit nya la perasaan bila dapat tahu boyfriend yang cekonon dicintai tu ada perempuan lain ayat perempuan lain dan pasti nya dirampas orang. perit weh.. perit..

lepas tu.. lately banyak pulak drama2 yang nak tunjuk suami yang baik. tup2 berkawin lain senyap2. suami yang main perempuan di belakang kita. beberapa siries keretakan keluarga dan penceraian disebabkan orang ketiga.

sejak dari itu aku mula rasa.. sesuatu. entah lah insecure yang melampau. macam kalau boleh elak memang nak elak habis2. mintak jauh. mintak simpang. segala mintak.

itu lah perasaan aku kepada perempuan lain. macam kalau suami lain macam je. mula la nak syak bukan2. lepas tu kalau ada orang call dia menderu2 perasaan ingin tahu siapa. nak keluar jumpa siapa. kalau dengan perempuan mula la fikir yang bukan2. horer nya lah.... aku tak pasti perempuan lain ada tak perasaan camni.

dulu aku relax je. tapi sejak dua menjak ni. rasa fobia pulak.

smuga rumahtangga kita dilindungi dan teguhkan hati laki bini supaya tak buat perkara yang bukan2. amin.

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..