click here!

Sunday, May 6, 2012

bila semua orang pakat kahwin tarikh sama

assalamualaikum
hai

minggu yang excellent! ;D  aku yang hari tu macam kepochi habis pasal ada wedding berlambak-lambak kan. finally dah berjaya pergi semua orang punya wedding. macam seronok gila pulak la kan. sebab sirius wedding adalah masa untuk reunion juga. time tu la jugak kawan-kawan yang dah lama terpisah ni. yang ala-ala busy women macam aku ni nak berJemah segala.


ini lah natijahnya bila semua orang pilih tarikh yang sama. kawan-kawan akan marathon untuk pergi wedding dan balik dalam keadaan terlentang kekenyangan. jimat beras kat rumah kan.;) okeh nampak tak keseronokan terpancar tu.;) aku dapat bayang kan. suatu masa nanti bila semua orang akan jadi lebih tua dari ini. eh time tu kita akan berJemah lagi  macam ni ke?? haha. masa tu akan tiba jugak kan nanti. yang pasti mesti semua orang akan datang dengan lebih dari seorang.....;)


p/s: terharu lak bila mak shikin masih ingat aku...





chiow

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..