click here!

Saturday, April 21, 2012

terasa macam konvo

assalamualaikum
hai

khamis hari tu kira macam one of hari yang gembira buat aku. gembira sampai rasa dah tak payah belajar. ;) okeh itu kira melampau kan. tapi sirius. terbawa-bawa perasaan yang konvo masa diploma dulu. kalau la khamis tu konvo untuk degree ini. pasti dan confirm sekali aku paling happy. sebab tak payah belajar lagi secara zahirnya.;)

sebab apa happy? sebab ada majlis anugerah dekan. uitm malaka nya anugerah dekan macam sangat meriah. dah setaraf dengan istiadat konvokesyen. dengan bunyi gamelan. dengan sang sarjana-sarjana yang berjubah sarjana. buat aku rasa teringin benor nak ada topi yang macam diorang. ha... namun.. tak mungkin kesampaian. aku tak sepandai itu. apa-apa pun syukur dengan pemberian yang ada ini.

majlis diadakan di dewan seri negeri. okeh la juga tempatnya.cukup untuk meraikan. walaupun aku tak pakai selempang sebab tak dapat 4 flat. cukup lah aku tersenyum lebar. memandang mereka yang naik ke pentas untuk kedua kalinya sebab mereka pelajar cemerlang. aku bukan secemerlang mereka. ha.. penat membebel. kesimpulannya. sebab dah terlampau emosi dan feeling konvo. aku malas nak study compensation malam tu. so kita tengok kan aja markah compensation nanti. tahao sarjana atau pun sanjana aja.

layan gambo.










chiow

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..