click here!

Thursday, January 19, 2012

ada yang lebih bahagia daripada cinta

assalamualaikum
hai

hari ini aku asyik tersenyum. bahagia pula terasa. ada juga sumbangan aku pada orang sekeliling. takda la loser semata kan life aku ini. kalau kebelakangan ini jiwa selalu dirundung pilu. tak mengapa lah. sebab aku percaya aku punya masa dan ruang di mana aku juga aku happy seperti manusia lain. cukup lah sekadar aku lalui sahaja hidup ini dengan rasa bahagia.

macam semalam. masa aku dok online dengan cousin tercinta yang dah feeling-feeling jadi wartawan tu. dia mintak aku suggest satu dua nama untuk photographer. aku ingat untuk dia guna sebab nak organizekan wedding mana-mana artis. rupa nya tak. dia nak masuk kan dekat magazine mana tah. stailista.  kalau aku tahu mesti dan-dan tu juga aku ngaku aku photographer. ;) ok tipu. haha. then aku pun dengan naif nya rekemen satu nama daripada kawan sekolah aku. hm tak tahu lah apa jadi lepas itu. kalau itu dapat membantunya aku juga turut happy. dan hari ini aku suggestkan lagi satu nama untuk wedding planner pula. Idhama Fitri. oww. diva nya kau nyah. aku dapat tengok kalau kawan-kawan happy pun cukup lah.;p

hm. ada yang lebih membahagiakan daripada cinta kan. dapat tolong orang sekeliling. buat mereka happy. pun dah boleh buat kita happy. ;) seronoknya aku rasa. hm. aku tengah berfikir. semuga bila aku ada atas bumi ni dengan masa aku yang mungkin suntuk ni. at least aku ada juga benda-benda boleh aku happy lakukan. biarlah bukan aku pun yang masuk magazine ke apa kan.


p/s: life is concerned dealing with other people


chiow

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..