click here!

Friday, September 16, 2011

dia adalah fahrin saya;D

assalamualaikum
hai

aku guna picture kekasih sebagai profile picture di facebook. ramai pula rakan-rakan menegur. mereka kata hensem nya fahrin. eh opkos la. itu kan kekasih aku.;D

tak tahu kenapa. macam hensem melampau-lampau pula aku tengok.;) see. aku dah cuba buat senyum macam ini. yang ada kedut-kedut masculin di bahagian mata. plus senyum lebar tapi tak ketap gigi. tak jadi lah. masih kelihatan macam aku saja tunjuk gigi. haha


hades-hades. bila tengok fahrin. rasa rindu pada f3z3 meluap-luap. eh ada kaitan ke. eh mesti lah ada kaitan.;) sebab f3z3 lah fahrin saya.;))


chiow

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..