click here!

Sunday, August 14, 2011

aku yang nice;)

assalamualaikum
hai


tersenyum aku. otak ligat. ;D biar lah. 

aku mungkin nampak macam kekwat. sombong. berlagak. tah pape. dan kunun macam good-good. yang mungkin dibenci sekalian alam. eh! yeke. aku tak macam itu lah hoi. cuma nya aku lebih mengexpress kan secara tidak langsung. itu sahaja.

kalau nak nilai betul aku ini pendiam saja orang nya. tak banyak cakap. pemendam. pelawak. perahsia. perasa. dan banyak lagi pe-pe yang lain. justeru be my friend. then kau akan rasa betapa nice nya aku. jauh di sudut 45 darjah hati aku tak macam yang aku ekspress kan. kira nya macam tak sampai hati lah camtu. tak macam yang kau sangka kan.;) ha-ha puji diri sendiri. watevah!

cuma nya itu lah. aku express apa aku rasa. tapi aku akan rasa bersalah juga di kemudian-kemudiannya. so jangan ambil sirius.


itu kerana aku manusia biasa.;)


chiow

3 comments:

hamzah ian said...

lain org lain pandangan kot.. hehe

Elie Lily said...

elie juga manusia biasa! jadi jangan pelik sebab anda ada geng! :D

PinKy MoMMa said...

manusia memang dicipta berbeza2 baru meriah dunia ni :)
asalkan kite tak menjaga dan menyibuk hal org..dah cukup dik :)

click2

wink..wink2...

nice..