click here!

Monday, March 21, 2016

Bad day

Salam
Hai

Bad day. Tadi pagi2 bersiap2 nak pergi kerja. Mak cakap tingkap dapur terbuka, bila cek2, ada orang umpil. Cubaan pecah rumah nampak nya.

Dan mak pun kebetulan mmg ta sihat pagi tu. Bebekalkan semangat juang sebab nak jugak bekerja aku masuk kereta. Start enjin dan enjin berbunyi lain macam. Gila cuak. Last2 decide tak pergi kerja dan hantar mak ke klinik dan hantar repair kereta.

Jadinya.. begitulah. Bila segalanya dah tertulis begitu siapa mampu ubah. Yang kita mampu. Berdoa mohon pada Allah utk ubah dan jadikan segalanya baik2 saja.

Minta jauh dari segala kejahatan dan tipu daya manusia. May Allah protect us.

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..