click here!

Wednesday, May 26, 2010

::TOMBOYISH?::

ASSALAMUALAIKUM
HALO FRENS...


HUH~ saya ingin tergelak..atau pun mungkin sampai terguling. ini semua disebab kan saya berbual dengan kawan lama saya Deleilah nama nya. sungguh lama oke kami tidak bertegur sapa. tapi dengan ada nya fesbuk hubungan kami terjalin kembali....terima kasih fesbuk!


kawan sekolah rendah oke... kami anak murid guru yang paling kelakar tapi garang.. Encik Mat Ali Mohamed...


borak punya borak tup-tup Deleilah pun keluar kan statement...





kih2..rasa nak gelak la... "dulu kan mcm tomboyish" hahaha.. aku tomboyish??kelakar kan....

dah nama pun zaman kanak-kanak kot mesti lah kan.. tapi kan.. aku tak nafi kan pun aku memang lebih cenderung ke lelaki semasa masih kecil.. kerana apa? aku hanya ada satu kawan yang pertama.. iaitu abang aku.. so no wonder lah aku akan suka macam lelaki... but after aku sekolah and ada kawan perempuan aku macam biasa je.. suka je main masak-masak semua...

mungkin aku lasak.. tapi bila dah besar ni langsung tak lasak.. but still aku memang tak pandai melawa dan bermanja-manjaan seperti wanita lain... aku kan brutel dan roxxxk..hahaha..

pape pun Deleilah.... kita mesti gather one day oke.......but aku malu la.. kau macam cun-cun jeh....(perlu ke??)




chiow

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..