click here!

Friday, June 17, 2022

SAMBUNG BELAJAR

 ASSALAMUALAIKUM


Lama sungguh dah tak buat blog apa-apa di sini. hmm...


Siang tadi join promosi di Sekolah sekitar Selangor. Serono tenguk adik-adik terima result SPM 2021. Teringat zaman-zaman kakak menerima result SPM kakak dulu. huish. 


So ada yang sedang berdukacita ke tu. Sebab apa? Sebab result SPM tak berapa cantik ke? Janganlah termenung terlalu lama. Kakak nak share walaupun result SPM tidak begitu cantik. Kita masih ada harapan lagi untuk terus berjaya. Jom masuk ke KPTM! apa tu KPTM? KPTM adalah bernama penuh KOLEJ POLYTECH MARA.. banyak kos diperingkatg diploma yang ditawarkan bagi pelajar lepasan SPM. Setaraf dengan UNiversiti lain dan diiktiraf. So jangan takut untuk belajar di KPTM. Selain daripada itu, peluang untuk PINJAMAN MARA bagi yang layak dan jugak PINJAMAN PTPTN juga ada disediakan bagi membiayai yuran pengajian. So jangan risau kalau mcm duit tak berapa banyak kan. sebab kita ada pinjaman. 

Oklah. apa-apa boleh direct contact kakak untuk permohonan. boleh contact hidayah www.wasap.my/60176281524/Julai2022   

No comments:

click2

wink..wink2...

nice..