click here!

Tuesday, December 28, 2010

aku rasa lain

ASSALAMUALAIKUM
HALO FRENS


Hai... dari pagi kot asek rasa nak hapdate..namun aku delay-delay kan aje.. huhu.. dalam otak asyik lah berfikir..macam-macam... tentang melaka... tentang kehidupan...tentang tuntutan kehidupan yang macam-macam ini.. kadang-kadang rasa macam tak mampu dah nak handle..tapi kena lah bertahan kan... coz itu ada lah hidup....


hmm.. berbekalkan kredit yang seciput cuma aku pun contact member-member sekolah yang dulu pernah rapat ngan aku... aku call put sedang berdating soping dengan abah nya.. call pemah tak angkat pulak... so call ira... sedang kerja... so borak punya borak aku rasa lain macam.. tak macam ira yang dulu... mungkin itu perasaan aku yang macam-macam kan.. so aku pun terus kan lagi.. bercakap tentang kerjaya nya.. dan study aku... kata nya... "kire nye ko ni addicted dengan belajar lah ni ek...asyik belajar  je ..." hm.. asyik?? sapa yang nak belajar and suka sangat belajar?? ini semua tuntuttan kehidupan aku.. aku rasa terperli dengan kata-kata itu.. lantas ku putus kan untuk berhenti bercakap.... " so ok lah ira, ko pun busy tu....nanti borak lagi....." so... aku terus diam dan online lagi...


dapat pulak message dari pemah.. kali ni lebeh selesa..aku call nya sampai lah kredit habis....;D memang merepek-repek.. dia pun dah habes belajar.. semua orang pun sudah habes belajar..aku?? so.. tak mo...aku tak mo banding kan aku dengan mereka... kami memang berlainan.... apa-apa pun.. you go girl!!


hmmm.............~






chiow

Monday, December 27, 2010

saya tak tengok pon

ASSALAMUALAIKUM
HALO FRENS


hai.. gempak kan.. semalam semua orang tengok bola... tapi saya tak tengok pun.. kunun macam takut kecewa... ye ar tiap kali kalau saya lah yang menonton pasti malaysia kalah... so bajet fedup....;D




tapi bila saya tak tengok menang pulak... so... saya ada badi kah?? (takde kene ngene);D hahahahaha...


neway.... congrate to Malaysia.... kan saya dah kata.. anda boleh... MALAYSIA BOLEH!!;D












p/s:saya pelik sebenarnya...;D










chiow

Wednesday, December 8, 2010

what cancer cannot do

ASSALAMUALAIKUM
HALO FRENS




dear me...






so....be strong....you must be strong!!!!






chiow

Followers

nice..

click2